ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς ήλθατε στην Klaketa!

Αξιοποιώντας το πλούσιο και διαρκώς εμπλουτιζόμενο φωτογραφικό μας αρχείο,
δημιουργούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας μια σειρά από προσεγμένες αισθητικά εκδόσεις,
δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην επιλογή των φωτογραφιών
και στην ποιότητα εκτύπωσής τους!

Για περισσότερα από 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στην έκδοση φωτογραφικών ημερολογίων,
ενώ παράλληλα επεκτείνουμε την εκδοτική μας δραστηριότητα στη δημιουργία λευκωμάτων, βιβλίων
και πολλών άλλων, που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να ταξιδέψετε μαζί τους.

Εν αρχή, ο Ελληνικός Κινηματογράφος!

Στα μέσα της δεκαετίας του 90’, η αγάπη μας για τον κινηματογράφο γίνεται η αφορμή να ξεκινήσει η εκδοτική μας διαδρομή. Η Klaketa πρωτοεμφανίζεται και γίνεται πανελλαδικά γνωστή κυκλοφορώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια πρωτότυπη σειρά εκδόσεων με αποκλειστικό αντικείμενο τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο και τους αγαπημένους ασπρόμαυρους πρωταγωνιστές του. Μια ξεχωριστή σειρά από βιβλία, ημερολόγια, λευκώματα, παιχνίδια παντομίμας, κάρτες με ατάκες κ.ά., που καθιέρωσαν την Klaketa στο χώρο των εκδόσεων και της «άνοιξαν το δρόμο» για να συνεχίσει και σε άλλους τομείς την επιτυχημένη εκδοτική της πορεία.

Τα Ημερολόγια της Klaketa

Τα τελευταία χρόνια, η Klaketa επέκτεινε την εκδοτική της δραστηριότητα, με εξειδίκευση στην έκδοση φωτογραφικών ημερολογίων με ποικίλα σχέδια και θεματικές. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να κατέχει την κορυφή στις πωλήσεις μη τουριστικών ημερολογίων, εξασφαλίζοντας σταθερές και μόνιμες συνεργασίες και διατηρώντας διαχρονικά ικανοποιημένους χρήστες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Το Φωτογραφικό μας Αρχείο

Συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας ένα μεγάλο σε μέγεθος και αισθητική αξία, θεματικό, φωτογραφικό αρχείο (το οποίο διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται) η Klaketa σας προσφέρει την πρόσβαση σε αυτό και σας δίνει την δυνατότητα αγοράς εκτυπωμένων φωτογραφιών (ή ψηφιακών αρχείων) για την διακόσμηση -ιδιωτικών και επαγγελματικών- εσωτερικών χώρων (οικιών, εστιατορίων, μεζεδοπωλείων, ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων κ.ά.)

Το Δημιουργικό μας Γραφείο

Με ένα εμπνευσμένο δημιουργικό τμήμα, που σχεδιάζει με ευρηματικότητα και αισθητική αντίληψη, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα σχεδιασμού του κάθε project που αναλαμβάνει, η Klaketa απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των εταιρικών συνεργατών της (επιχειρήσεων, διαφημιστικών εταιριών κ.ά.) και την ανταποδίδει δημιουργικά σε κάθε συνεργασία.